| dc.contributor.advisor | Uca, Selda | |
| dc.contributor.author | Karahan, Selda | |
| dc.date.accessioned | 2022-03-04T08:58:05Z | |
| dc.date.available | 2022-03-04T08:58:05Z | |
| dc.date.issued | 2020 | |
| dc.identifier.other | 642647 | |
| dc.identifier.uri | http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12431 | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.publisher | Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü | |
| dc.rights | openAccess | |
| dc.subject | Turizm | |
| dc.subject | Tourism | |
| dc.title | Renk faktörünün içeceklere yönelik görsel ve tatsal algılar üzerindeki etkisi | |
| dc.title.alternative | The effect of color factor on the visual and taste perceptions of beverages | |
| dc.type | masterThesis | |
| dc.contributor.department | Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı | |
| dc.identifier.endpage | 128 |