dc.contributor.advisor |
Altıner, Dilek Dülger |
|
dc.contributor.advisor |
Şahan, Yasemin |
|
dc.contributor.author |
Özdemir, Gözde |
|
dc.date.accessioned |
2022-03-04T08:58:41Z |
|
dc.date.available |
2022-03-04T08:58:41Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.other |
657582 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12488 |
|
dc.language.iso |
tur |
|
dc.publisher |
Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü |
|
dc.rights |
openAccess |
|
dc.subject |
Fonksiyonel gıdalar |
|
dc.subject |
Functional foods |
|
dc.title |
Bazı tıbbi bitkilerle zenginleştirilmiş ekmeklerin duyusal özellikleri ve satın alma niyetine etkisi |
|
dc.title.alternative |
The sensory properties of bread enriched with some medicinal plants and its effect on the purchase intention |
|
dc.type |
masterThesis |
|
dc.contributor.department |
Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı |
|
dc.identifier.endpage |
135 |
|