| dc.contributor.advisor | Altıner, Dilek Dülger | |
| dc.contributor.advisor | Şahan, Yasemin | |
| dc.contributor.author | Özdemir, Gözde | |
| dc.date.accessioned | 2022-03-04T08:58:41Z | |
| dc.date.available | 2022-03-04T08:58:41Z | |
| dc.date.issued | 2021 | |
| dc.identifier.other | 657582 | |
| dc.identifier.uri | http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12488 | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.publisher | Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü | |
| dc.rights | openAccess | |
| dc.subject | Fonksiyonel gıdalar | |
| dc.subject | Functional foods | |
| dc.title | Bazı tıbbi bitkilerle zenginleştirilmiş ekmeklerin duyusal özellikleri ve satın alma niyetine etkisi | |
| dc.title.alternative | The sensory properties of bread enriched with some medicinal plants and its effect on the purchase intention | |
| dc.type | masterThesis | |
| dc.contributor.department | Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı | |
| dc.identifier.endpage | 135 |