| dc.contributor.advisor | Özkul, Emrah | |
| dc.contributor.author | Uğuzluoğlu, Ahmet | |
| dc.date.accessioned | 2022-03-04T08:59:58Z | |
| dc.date.available | 2022-03-04T08:59:58Z | |
| dc.date.issued | 2021 | |
| dc.identifier.other | 666314 | |
| dc.identifier.uri | http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12580 | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.publisher | Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü | |
| dc.rights | openAccess | |
| dc.subject | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | |
| dc.title | Michelin Rehberi'nin Türkiye gastronomi turizmine olası etkileri | |
| dc.title.alternative | Turkey gastronomic tourism potential effects of the Michelin Guide | |
| dc.type | masterThesis | |
| dc.contributor.department | Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı | |
| dc.identifier.endpage | 176 |