DSpace Repository

Michelin Rehberi'nin Türkiye gastronomi turizmine olası etkileri

Show simple item record

dc.contributor.advisor Özkul, Emrah
dc.contributor.author Uğuzluoğlu, Ahmet
dc.date.accessioned 2022-03-04T08:59:58Z
dc.date.available 2022-03-04T08:59:58Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.other 666314
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12580
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Gastronomi ve Mutfak Sanatları
dc.title Michelin Rehberi'nin Türkiye gastronomi turizmine olası etkileri
dc.title.alternative Turkey gastronomic tourism potential effects of the Michelin Guide
dc.type masterThesis
dc.contributor.department Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 176


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account