DSpace Repository

Yenilebilir otlar ve mutfakta kullanım alanı: İzmit örneği

Show simple item record

dc.contributor.advisor Güçlü Nergiz, Hatice
dc.contributor.author Karayiğit, Remziye
dc.date.accessioned 2022-03-04T10:18:23Z
dc.date.available 2022-03-04T10:18:23Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.other 677281
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12683
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Gastronomi
dc.subject Gastronomy
dc.subject Kocaeli-izmit
dc.subject Kocaeli-izmit
dc.title Yenilebilir otlar ve mutfakta kullanım alanı: İzmit örneği
dc.title.alternative Edible herbs and uses in the kitchen: The example of İzmit
dc.type masterThesis
dc.contributor.department Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 150


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account