dc.contributor.advisor | Güçlü Nergiz, Hatice | |
dc.contributor.author | Karayiğit, Remziye | |
dc.date.accessioned | 2022-03-04T10:18:23Z | |
dc.date.available | 2022-03-04T10:18:23Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 677281 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12683 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.publisher | Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü | |
dc.rights | openAccess | |
dc.subject | Gastronomi | |
dc.subject | Gastronomy | |
dc.subject | Kocaeli-izmit | |
dc.subject | Kocaeli-izmit | |
dc.title | Yenilebilir otlar ve mutfakta kullanım alanı: İzmit örneği | |
dc.title.alternative | Edible herbs and uses in the kitchen: The example of İzmit | |
dc.type | masterThesis | |
dc.contributor.department | Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı | |
dc.identifier.endpage | 150 |