dc.contributor.advisor |
Bilgili, Bilsen |
|
dc.contributor.author |
Aktepe, Berker |
|
dc.date.accessioned |
2022-03-04T10:18:42Z |
|
dc.date.available |
2022-03-04T10:18:42Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.other |
679679 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12749 |
|
dc.language.iso |
tur |
|
dc.publisher |
Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü |
|
dc.rights |
openAccess |
|
dc.subject |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
|
dc.title |
Probiyotik ve prebiyotiklerin modifiye edilmesi ile üretilen psikobiyotik içeceklerin özelliklerinin ve satın alma niyetinin belirlenmesi |
|
dc.title.alternative |
Determining the properties and purchase intent of psychobiotic beverages manufactured by modifying probiotics and prebiotics |
|
dc.type |
masterThesis |
|
dc.contributor.department |
Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı |
|
dc.identifier.endpage |
102 |
|