| dc.contributor.advisor | Bilgili, Bilsen | |
| dc.contributor.author | Aktepe, Berker | |
| dc.date.accessioned | 2022-03-04T10:18:42Z | |
| dc.date.available | 2022-03-04T10:18:42Z | |
| dc.date.issued | 2021 | |
| dc.identifier.other | 679679 | |
| dc.identifier.uri | http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12749 | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.publisher | Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü | |
| dc.rights | openAccess | |
| dc.subject | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | |
| dc.title | Probiyotik ve prebiyotiklerin modifiye edilmesi ile üretilen psikobiyotik içeceklerin özelliklerinin ve satın alma niyetinin belirlenmesi | |
| dc.title.alternative | Determining the properties and purchase intent of psychobiotic beverages manufactured by modifying probiotics and prebiotics | |
| dc.type | masterThesis | |
| dc.contributor.department | Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı | |
| dc.identifier.endpage | 102 |