DSpace Repository

Probiyotik ve prebiyotiklerin modifiye edilmesi ile üretilen psikobiyotik içeceklerin özelliklerinin ve satın alma niyetinin belirlenmesi

Show simple item record

dc.contributor.advisor Bilgili, Bilsen
dc.contributor.author Aktepe, Berker
dc.date.accessioned 2022-03-04T10:18:42Z
dc.date.available 2022-03-04T10:18:42Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.other 679679
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12749
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Gastronomi ve Mutfak Sanatları
dc.title Probiyotik ve prebiyotiklerin modifiye edilmesi ile üretilen psikobiyotik içeceklerin özelliklerinin ve satın alma niyetinin belirlenmesi
dc.title.alternative Determining the properties and purchase intent of psychobiotic beverages manufactured by modifying probiotics and prebiotics
dc.type masterThesis
dc.contributor.department Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 102


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account