dc.contributor.advisor |
Özkul, Emrah |
|
dc.contributor.author |
Gençel, Merve |
|
dc.date.accessioned |
2022-03-04T10:18:47Z |
|
dc.date.available |
2022-03-04T10:18:47Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.other |
681962 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12764 |
|
dc.language.iso |
tur |
|
dc.publisher |
Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü |
|
dc.rights |
openAccess |
|
dc.subject |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
|
dc.title |
Gıda neofobisi düzeyinin yiyecek seçim faktörleri ile ilişkisi |
|
dc.title.alternative |
The correlation of food neophobia level and food choice factors |
|
dc.type |
masterThesis |
|
dc.contributor.department |
Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı |
|
dc.identifier.endpage |
128 |
|