DSpace Repository

Gıda neofobisi düzeyinin yiyecek seçim faktörleri ile ilişkisi

Show simple item record

dc.contributor.advisor Özkul, Emrah
dc.contributor.author Gençel, Merve
dc.date.accessioned 2022-03-04T10:18:47Z
dc.date.available 2022-03-04T10:18:47Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.other 681962
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12764
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Gastronomi ve Mutfak Sanatları
dc.title Gıda neofobisi düzeyinin yiyecek seçim faktörleri ile ilişkisi
dc.title.alternative The correlation of food neophobia level and food choice factors
dc.type masterThesis
dc.contributor.department Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 128


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account