| dc.contributor.advisor | Altıner, Dilek Dülger | |
| dc.contributor.author | Büyük, Zülal | |
| dc.date.accessioned | 2022-03-04T10:19:07Z | |
| dc.date.available | 2022-03-04T10:19:07Z | |
| dc.date.issued | 2021 | |
| dc.identifier.other | 673628 | |
| dc.identifier.uri | http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12808 | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.publisher | Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü | |
| dc.rights | openAccess | |
| dc.subject | Diyetetik gıdalar | |
| dc.subject | Dietetic foods | |
| dc.subject | Fonksiyonel gıdalar | |
| dc.subject | Functional foods | |
| dc.title | Farklı diyet lif kaynaklarının enerjisi azaltılmış kurabiye üretiminde kullanılması | |
| dc.title.alternative | Use of different dietary fiber sources in the production of energy-reduced cookies | |
| dc.type | masterThesis | |
| dc.contributor.department | Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı | |
| dc.identifier.endpage | 136 |