DSpace Repository

Farklı diyet lif kaynaklarının enerjisi azaltılmış kurabiye üretiminde kullanılması

Show simple item record

dc.contributor.advisor Altıner, Dilek Dülger
dc.contributor.author Büyük, Zülal
dc.date.accessioned 2022-03-04T10:19:07Z
dc.date.available 2022-03-04T10:19:07Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.other 673628
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12808
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Diyetetik gıdalar
dc.subject Dietetic foods
dc.subject Fonksiyonel gıdalar
dc.subject Functional foods
dc.title Farklı diyet lif kaynaklarının enerjisi azaltılmış kurabiye üretiminde kullanılması
dc.title.alternative Use of different dietary fiber sources in the production of energy-reduced cookies
dc.type masterThesis
dc.contributor.department Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 136


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account