dc.contributor.advisor |
Altıner, Dilek Dülger |
|
dc.contributor.author |
Büyük, Zülal |
|
dc.date.accessioned |
2022-03-04T10:19:07Z |
|
dc.date.available |
2022-03-04T10:19:07Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.other |
673628 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12808 |
|
dc.language.iso |
tur |
|
dc.publisher |
Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü |
|
dc.rights |
openAccess |
|
dc.subject |
Diyetetik gıdalar |
|
dc.subject |
Dietetic foods |
|
dc.subject |
Fonksiyonel gıdalar |
|
dc.subject |
Functional foods |
|
dc.title |
Farklı diyet lif kaynaklarının enerjisi azaltılmış kurabiye üretiminde kullanılması |
|
dc.title.alternative |
Use of different dietary fiber sources in the production of energy-reduced cookies |
|
dc.type |
masterThesis |
|
dc.contributor.department |
Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı |
|
dc.identifier.endpage |
136 |
|