dc.contributor.advisor |
Akdemir, Nihan |
|
dc.contributor.author |
Kaya, Deniz |
|
dc.date.accessioned |
2022-03-04T10:19:15Z |
|
dc.date.available |
2022-03-04T10:19:15Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.other |
673909 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12822 |
|
dc.language.iso |
tur |
|
dc.publisher |
Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü |
|
dc.rights |
openAccess |
|
dc.subject |
Coğrafi işaretler |
|
dc.subject |
Geographical indications |
|
dc.subject |
Planlı davranış kuramı |
|
dc.subject |
Theory of planned behavior |
|
dc.subject |
İstanbul |
|
dc.subject |
Istanbul |
|
dc.title |
Planlı davranış kuramı çerçevesinde otel işletmeleri mutfak çalışanlarının coğrafi işaretli gıda ürünlerini kullanmaya yönelik tutumları |
|
dc.title.alternative |
Attitudes of hotel managements towards kitchen employees to use geographically marked food products within the framework of planned behavior theory |
|
dc.type |
masterThesis |
|
dc.contributor.department |
Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı |
|
dc.identifier.endpage |
115 |
|