DSpace Repository

Planlı davranış kuramı çerçevesinde otel işletmeleri mutfak çalışanlarının coğrafi işaretli gıda ürünlerini kullanmaya yönelik tutumları

Show simple item record

dc.contributor.advisor Akdemir, Nihan
dc.contributor.author Kaya, Deniz
dc.date.accessioned 2022-03-04T10:19:15Z
dc.date.available 2022-03-04T10:19:15Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.other 673909
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12822
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Coğrafi işaretler
dc.subject Geographical indications
dc.subject Planlı davranış kuramı
dc.subject Theory of planned behavior
dc.subject İstanbul
dc.subject Istanbul
dc.title Planlı davranış kuramı çerçevesinde otel işletmeleri mutfak çalışanlarının coğrafi işaretli gıda ürünlerini kullanmaya yönelik tutumları
dc.title.alternative Attitudes of hotel managements towards kitchen employees to use geographically marked food products within the framework of planned behavior theory
dc.type masterThesis
dc.contributor.department Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 115


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account