| dc.contributor.advisor | Akdemir, Nihan | |
| dc.contributor.author | Kaya, Deniz | |
| dc.date.accessioned | 2022-03-04T10:19:15Z | |
| dc.date.available | 2022-03-04T10:19:15Z | |
| dc.date.issued | 2021 | |
| dc.identifier.other | 673909 | |
| dc.identifier.uri | http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12822 | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.publisher | Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü | |
| dc.rights | openAccess | |
| dc.subject | Coğrafi işaretler | |
| dc.subject | Geographical indications | |
| dc.subject | Planlı davranış kuramı | |
| dc.subject | Theory of planned behavior | |
| dc.subject | İstanbul | |
| dc.subject | Istanbul | |
| dc.title | Planlı davranış kuramı çerçevesinde otel işletmeleri mutfak çalışanlarının coğrafi işaretli gıda ürünlerini kullanmaya yönelik tutumları | |
| dc.title.alternative | Attitudes of hotel managements towards kitchen employees to use geographically marked food products within the framework of planned behavior theory | |
| dc.type | masterThesis | |
| dc.contributor.department | Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı | |
| dc.identifier.endpage | 115 |