| dc.contributor.advisor | Akdemir, Nihan | |
| dc.contributor.author | Yıldız, Mehmet Hilmi | |
| dc.date.accessioned | 2022-03-04T10:19:22Z | |
| dc.date.available | 2022-03-04T10:19:22Z | |
| dc.date.issued | 2021 | |
| dc.identifier.other | 674171 | |
| dc.identifier.uri | http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12833 | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.publisher | Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü | |
| dc.rights | openAccess | |
| dc.subject | Coğrafi işaretler | |
| dc.subject | Geographical indications | |
| dc.subject | Gastronomi | |
| dc.subject | Gastronomy | |
| dc.subject | Isparta | |
| dc.subject | Turizm | |
| dc.subject | Tourism | |
| dc.subject | Yöresel ürün | |
| dc.subject | Local product | |
| dc.title | Coğrafi işaretli ürünlerin bölge halkı tarafından bilinirliğinin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Isparta örneği | |
| dc.title.alternative | The evaluation of the awareness of geographical marked products by the people of the region within the scope of gastronomy tourism: the case of Iparta | |
| dc.type | masterThesis | |
| dc.contributor.department | Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı | |
| dc.identifier.endpage | 111 |