dc.contributor.advisor |
Akdemir, Nihan |
|
dc.contributor.author |
Yıldız, Mehmet Hilmi |
|
dc.date.accessioned |
2022-03-04T10:19:22Z |
|
dc.date.available |
2022-03-04T10:19:22Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.other |
674171 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12833 |
|
dc.language.iso |
tur |
|
dc.publisher |
Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü |
|
dc.rights |
openAccess |
|
dc.subject |
Coğrafi işaretler |
|
dc.subject |
Geographical indications |
|
dc.subject |
Gastronomi |
|
dc.subject |
Gastronomy |
|
dc.subject |
Isparta |
|
dc.subject |
Turizm |
|
dc.subject |
Tourism |
|
dc.subject |
Yöresel ürün |
|
dc.subject |
Local product |
|
dc.title |
Coğrafi işaretli ürünlerin bölge halkı tarafından bilinirliğinin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Isparta örneği |
|
dc.title.alternative |
The evaluation of the awareness of geographical marked products by the people of the region within the scope of gastronomy tourism: the case of Iparta |
|
dc.type |
masterThesis |
|
dc.contributor.department |
Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı |
|
dc.identifier.endpage |
111 |
|