DSpace Repository
Tütsüleme tekniğinde kullanılan farklı katkı maddelerinin duyusal özelliklere ve tüketici beğenisine etkisi: Somon fileto örneği
Login
DSpace Home
→
Enstitüler (Institutes)
→
Sosyal Bilimler Enstitüsü
→
Sosyal Bilimler Tez Koleksiyonu
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Tütsüleme tekniğinde kullanılan farklı katkı maddelerinin duyusal özelliklere ve tüketici beğenisine etkisi: Somon fileto örneği
Acar, İbrahim
URI:
http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12857
Date:
2021
Show full item record
Files in this item
Name:
676584.pdf
Size:
2.748Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Sosyal Bilimler Tez Koleksiyonu
[2657]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register