DSpace Repository

Tütsüleme tekniğinde kullanılan farklı katkı maddelerinin duyusal özelliklere ve tüketici beğenisine etkisi: Somon fileto örneği

Show simple item record

dc.contributor.advisor Altıner, Dilek Dülger
dc.contributor.author Acar, İbrahim
dc.date.accessioned 2022-03-04T10:19:37Z
dc.date.available 2022-03-04T10:19:37Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.other 676584
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12857
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Alabalıkgiller
dc.subject Salmons
dc.subject Gastronomi
dc.subject Gastronomy
dc.subject Moleküler gastronomi
dc.subject Molecular gastronomy
dc.subject Su ürünleri
dc.subject Aquatic products
dc.title Tütsüleme tekniğinde kullanılan farklı katkı maddelerinin duyusal özelliklere ve tüketici beğenisine etkisi: Somon fileto örneği
dc.title.alternative Effect of different additives used in smoking technique on sensory characteristics and consumer preference: Salmon fillet example
dc.type masterThesis
dc.contributor.department Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 126


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account