| dc.contributor.advisor | Altıner, Dilek Dülger | |
| dc.contributor.author | Acar, İbrahim | |
| dc.date.accessioned | 2022-03-04T10:19:37Z | |
| dc.date.available | 2022-03-04T10:19:37Z | |
| dc.date.issued | 2021 | |
| dc.identifier.other | 676584 | |
| dc.identifier.uri | http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12857 | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.publisher | Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü | |
| dc.rights | openAccess | |
| dc.subject | Alabalıkgiller | |
| dc.subject | Salmons | |
| dc.subject | Gastronomi | |
| dc.subject | Gastronomy | |
| dc.subject | Moleküler gastronomi | |
| dc.subject | Molecular gastronomy | |
| dc.subject | Su ürünleri | |
| dc.subject | Aquatic products | |
| dc.title | Tütsüleme tekniğinde kullanılan farklı katkı maddelerinin duyusal özelliklere ve tüketici beğenisine etkisi: Somon fileto örneği | |
| dc.title.alternative | Effect of different additives used in smoking technique on sensory characteristics and consumer preference: Salmon fillet example | |
| dc.type | masterThesis | |
| dc.contributor.department | Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı | |
| dc.identifier.endpage | 126 |