dc.contributor.advisor |
Altıner, Dilek Dülger |
|
dc.contributor.author |
Acar, İbrahim |
|
dc.date.accessioned |
2022-03-04T10:19:37Z |
|
dc.date.available |
2022-03-04T10:19:37Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.other |
676584 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/12857 |
|
dc.language.iso |
tur |
|
dc.publisher |
Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü |
|
dc.rights |
openAccess |
|
dc.subject |
Alabalıkgiller |
|
dc.subject |
Salmons |
|
dc.subject |
Gastronomi |
|
dc.subject |
Gastronomy |
|
dc.subject |
Moleküler gastronomi |
|
dc.subject |
Molecular gastronomy |
|
dc.subject |
Su ürünleri |
|
dc.subject |
Aquatic products |
|
dc.title |
Tütsüleme tekniğinde kullanılan farklı katkı maddelerinin duyusal özelliklere ve tüketici beğenisine etkisi: Somon fileto örneği |
|
dc.title.alternative |
Effect of different additives used in smoking technique on sensory characteristics and consumer preference: Salmon fillet example |
|
dc.type |
masterThesis |
|
dc.contributor.department |
Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı |
|
dc.identifier.endpage |
126 |
|