DSpace Repository

Cushing hastalığında kahverengi yağ dokusundaki değişiminin belirlenmesi ve sağlıklı kontrol grubuyla karşılaştırılması

Show simple item record

dc.contributor.advisor Selek, Alev
dc.contributor.author Çayır, Berat Furkan
dc.date.accessioned 2022-03-04T11:33:28Z
dc.date.available 2022-03-04T11:33:28Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.other 600215
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/13406
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Tıp Fakültesi
dc.rights openAccess
dc.subject Adipoz doku
dc.subject Adipose tissue
dc.subject Cushing sendromu
dc.subject Cushing syndrome
dc.subject Enerji dengesi
dc.subject Energy balance
dc.subject Obezite
dc.subject Obesity
dc.title Cushing hastalığında kahverengi yağ dokusundaki değişiminin belirlenmesi ve sağlıklı kontrol grubuyla karşılaştırılması
dc.title.alternative Determination of the change of brown oil tissue in cushing's disease and comparison with healthy control group
dc.type specialtyThesis
dc.contributor.department İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 80


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account