dc.contributor.advisor |
Oktor, Kadriye |
|
dc.contributor.author |
Üstdemiroğlu, Aslı |
|
dc.date.accessioned |
2022-03-07T07:24:39Z |
|
dc.date.available |
2022-03-07T07:24:39Z |
|
dc.date.issued |
2005 |
|
dc.identifier.other |
168848 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/14949 |
|
dc.language.iso |
tur |
|
dc.publisher |
Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü |
|
dc.rights |
closedAccess |
|
dc.subject |
Çevre Mühendisliği |
|
dc.subject |
Environmental Engineering |
|
dc.title |
Gıda sektöründe faaliyet gösteren Frito Lay Gıda San. A.Ş.'nin iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi (OHSAS 18001) yönünden incelenmesi |
|
dc.title.alternative |
Investigation of occupation health and safety management system (OHSAS 18001) of Frito Lay |
|
dc.type |
masterThesis |
|
dc.contributor.department |
Çevre Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
|
dc.identifier.endpage |
96 |
|