DSpace Repository

Kocaeli'de tüketilen gıdalarda PCDD/F konsantrasyonlarının belirlenmesi ve risk değerlendirmesi

Show simple item record

dc.contributor.advisor Durmuşoğlu, Ertan
dc.contributor.author Aslan Kılavuz, Seda
dc.date.accessioned 2022-03-07T08:54:43Z
dc.date.available 2022-03-07T08:54:43Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.other 275809
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/15115
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Dibenzofuran
dc.subject Dibenzofuran
dc.subject Gaz kromatografisi
dc.subject Gas chromatography
dc.subject Gıda kontrolü
dc.subject Food control
dc.subject Gıda zararlıları
dc.subject Food pests
dc.subject Gıdalar
dc.subject Foods
dc.subject Risk
dc.subject Risk
dc.subject Risk değerlendirmesi
dc.subject Risk assesment
dc.title Kocaeli'de tüketilen gıdalarda PCDD/F konsantrasyonlarının belirlenmesi ve risk değerlendirmesi
dc.title.alternative Determination of PCDD/F levels of consumed food and risk assessment in Kocaeli
dc.type doctoralThesis
dc.contributor.department Çevre Mühendisliği Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 423


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account