DSpace Repository

ISO standartlarına göre termal konfor şartlarının incelenmesi: gıda endüstrisinde örnek çalışma

Show simple item record

dc.contributor.advisor Çelik, Cenk
dc.contributor.author Deniz, Fatih
dc.date.accessioned 2022-03-07T13:57:11Z
dc.date.available 2022-03-07T13:57:11Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.other 466638
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/15717
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Makine Mühendisliği
dc.subject Mechanical Engineering
dc.title ISO standartlarına göre termal konfor şartlarının incelenmesi: gıda endüstrisinde örnek çalışma
dc.title.alternative Investigation of thermal comfort requirements according to ISO standards: a case study in food industry
dc.type masterThesis
dc.contributor.department İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 67


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account