DSpace Repository

Kiraz (Prunus avium L. cv. 0900 ziraat) meyvelerinin depolama süresince görsel ve biyokimyasal kalitesi üzerine LED ve UV-B ışığının etkileri

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kasım, Rezzan
dc.contributor.author Şahin, Tuğçe
dc.date.accessioned 2022-03-08T08:34:36Z
dc.date.available 2022-03-08T08:34:36Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.other 544522
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/16398
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Depolama
dc.subject Storage
dc.subject Kalite
dc.subject Quality
dc.subject Kiraz
dc.subject Cherry
dc.subject Ultraviyole ışınları
dc.title Kiraz (Prunus avium L. cv. 0900 ziraat) meyvelerinin depolama süresince görsel ve biyokimyasal kalitesi üzerine LED ve UV-B ışığının etkileri
dc.title.alternative The effects of LED and UV-B llght on visual and biochemical quality cherry (Prunus avium L. cv 0900 ziraat)fruits during storage
dc.type masterThesis
dc.contributor.department Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 90


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account