dc.contributor.advisor |
Kasım, Rezzan |
|
dc.contributor.author |
Aztekin, Mehmet Feridun |
|
dc.date.accessioned |
2022-03-08T08:35:44Z |
|
dc.date.available |
2022-03-08T08:35:44Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.other |
521539 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/16480 |
|
dc.language.iso |
tur |
|
dc.publisher |
Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü |
|
dc.rights |
openAccess |
|
dc.subject |
Antosiyaninler |
|
dc.subject |
Anthocyanins |
|
dc.subject |
Fenoller |
|
dc.subject |
Phenols |
|
dc.subject |
Havuç |
|
dc.subject |
Carrot |
|
dc.subject |
Morötesi |
|
dc.subject |
Ultraviolet |
|
dc.subject |
Şeker |
|
dc.subject |
Sugar |
|
dc.title |
Farklı dozlarda ultraviyole-B (UV-B) uygulamalarının Ereğli siyah havucunda (Daucus Corata L. spp sativus var atrorubens Alef) depolama süresince toplam çözünür fenol, antosiyanin ve şeker miktarına etkileri |
|
dc.title.alternative |
The effecets of ultraviolet-B (UV-B) treatments on total soluble phenols, anthocyanin and sugar content of Eregli black carrot (Daucus Corata L. spp sativus var atrorubens Alef) during storage |
|
dc.type |
masterThesis |
|
dc.contributor.department |
Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalı |
|
dc.identifier.endpage |
54 |
|