DSpace Repository

Farklı dozlarda ultraviyole-B (UV-B) uygulamalarının Ereğli siyah havucunda (Daucus Corata L. spp sativus var atrorubens Alef) depolama süresince toplam çözünür fenol, antosiyanin ve şeker miktarına etkileri

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kasım, Rezzan
dc.contributor.author Aztekin, Mehmet Feridun
dc.date.accessioned 2022-03-08T08:35:44Z
dc.date.available 2022-03-08T08:35:44Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.other 521539
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/16480
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Antosiyaninler
dc.subject Anthocyanins
dc.subject Fenoller
dc.subject Phenols
dc.subject Havuç
dc.subject Carrot
dc.subject Morötesi
dc.subject Ultraviolet
dc.subject Şeker
dc.subject Sugar
dc.title Farklı dozlarda ultraviyole-B (UV-B) uygulamalarının Ereğli siyah havucunda (Daucus Corata L. spp sativus var atrorubens Alef) depolama süresince toplam çözünür fenol, antosiyanin ve şeker miktarına etkileri
dc.title.alternative The effecets of ultraviolet-B (UV-B) treatments on total soluble phenols, anthocyanin and sugar content of Eregli black carrot (Daucus Corata L. spp sativus var atrorubens Alef) during storage
dc.type masterThesis
dc.contributor.department Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 54


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account