| dc.contributor.advisor | Kasım, Rezzan | |
| dc.contributor.author | Aztekin, Mehmet Feridun | |
| dc.date.accessioned | 2022-03-08T08:35:44Z | |
| dc.date.available | 2022-03-08T08:35:44Z | |
| dc.date.issued | 2018 | |
| dc.identifier.other | 521539 | |
| dc.identifier.uri | http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/16480 | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.publisher | Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü | |
| dc.rights | openAccess | |
| dc.subject | Antosiyaninler | |
| dc.subject | Anthocyanins | |
| dc.subject | Fenoller | |
| dc.subject | Phenols | |
| dc.subject | Havuç | |
| dc.subject | Carrot | |
| dc.subject | Morötesi | |
| dc.subject | Ultraviolet | |
| dc.subject | Şeker | |
| dc.subject | Sugar | |
| dc.title | Farklı dozlarda ultraviyole-B (UV-B) uygulamalarının Ereğli siyah havucunda (Daucus Corata L. spp sativus var atrorubens Alef) depolama süresince toplam çözünür fenol, antosiyanin ve şeker miktarına etkileri | |
| dc.title.alternative | The effecets of ultraviolet-B (UV-B) treatments on total soluble phenols, anthocyanin and sugar content of Eregli black carrot (Daucus Corata L. spp sativus var atrorubens Alef) during storage | |
| dc.type | masterThesis | |
| dc.contributor.department | Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalı | |
| dc.identifier.endpage | 54 |