DSpace Repository

Hasat sonrası uygulanan ozon gazı ve kimyon (Carum carvi L.) uçucu yağının kivi (Actinidia deliciosa L.) meyve ve muhafaza kalitesi üzerine etkisi

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kasım, Mehmet Ufuk
dc.contributor.author Yaşar, Kübra
dc.date.accessioned 2022-03-08T08:54:26Z
dc.date.available 2022-03-08T08:54:26Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.other 544980
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/16493
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Kalite
dc.subject Quality
dc.subject Kivi
dc.subject Kiwi
dc.title Hasat sonrası uygulanan ozon gazı ve kimyon (Carum carvi L.) uçucu yağının kivi (Actinidia deliciosa L.) meyve ve muhafaza kalitesi üzerine etkisi
dc.title.alternative The effect of postharvest ozone and cumin (Carum carvi L.) essential oil on kiwi (Actinidia deliciosa L.) fruit and storage quality
dc.type masterThesis
dc.contributor.department Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 115


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account