DSpace Repository

Sıvı ve gaz halindeki etonolün ıspanak muhafazasında kalite üzerine etkileri

Show simple item record

dc.contributor.advisor Aralık, Mehmet Ufuk
dc.contributor.author Koç, Ali
dc.date.accessioned 2022-03-08T08:54:45Z
dc.date.available 2022-03-08T08:54:45Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.other 591008
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/16557
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Etanol
dc.subject Ethanol
dc.subject Klorofil
dc.subject Chlorophyll
dc.subject Sararma
dc.subject Yellowing
dc.title Sıvı ve gaz halindeki etonolün ıspanak muhafazasında kalite üzerine etkileri
dc.title.alternative Effects of liquid and gaseous ethyl alcohol on quality of spinach
dc.type masterThesis
dc.contributor.department Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 66


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account