| dc.contributor.advisor | Aralık, Mehmet Ufuk | |
| dc.contributor.author | Koç, Ali | |
| dc.date.accessioned | 2022-03-08T08:54:45Z | |
| dc.date.available | 2022-03-08T08:54:45Z | |
| dc.date.issued | 2019 | |
| dc.identifier.other | 591008 | |
| dc.identifier.uri | http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/16557 | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.publisher | Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü | |
| dc.rights | openAccess | |
| dc.subject | Etanol | |
| dc.subject | Ethanol | |
| dc.subject | Klorofil | |
| dc.subject | Chlorophyll | |
| dc.subject | Sararma | |
| dc.subject | Yellowing | |
| dc.title | Sıvı ve gaz halindeki etonolün ıspanak muhafazasında kalite üzerine etkileri | |
| dc.title.alternative | Effects of liquid and gaseous ethyl alcohol on quality of spinach | |
| dc.type | masterThesis | |
| dc.contributor.department | Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı Ana Bilim Dalı | |
| dc.identifier.endpage | 66 |