DSpace Repository

Enkapsüle edilmiş kurkuminin gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) filetolarının raf ömrü ve kalite parametreleri üzerine etkileri

Show simple item record

dc.contributor.advisor Seyhun, Nadide
dc.contributor.author Ergen, Salih
dc.date.accessioned 2022-03-08T08:55:43Z
dc.date.available 2022-03-08T08:55:43Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.other 599197
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/16670
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Enkapsülasyon
dc.subject Encapsulation
dc.subject Gökkuşağı alabalığı
dc.subject Rainbow trout
dc.subject Kurkumin
dc.subject Curcumin
dc.subject Oncorhynchus mykiss
dc.subject Oncorhynchus mykiss
dc.subject Raf ömrü
dc.subject Shelf life
dc.title Enkapsüle edilmiş kurkuminin gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) filetolarının raf ömrü ve kalite parametreleri üzerine etkileri
dc.title.alternative Efficacy of encapsulated curcumin on shelf life and quality parameters of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets
dc.type masterThesis
dc.contributor.department Su Ürünleri Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 51


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account