| dc.contributor.advisor | Seyhun, Nadide | |
| dc.contributor.author | Ergen, Salih | |
| dc.date.accessioned | 2022-03-08T08:55:43Z | |
| dc.date.available | 2022-03-08T08:55:43Z | |
| dc.date.issued | 2019 | |
| dc.identifier.other | 599197 | |
| dc.identifier.uri | http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/16670 | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.publisher | Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü | |
| dc.rights | openAccess | |
| dc.subject | Enkapsülasyon | |
| dc.subject | Encapsulation | |
| dc.subject | Gökkuşağı alabalığı | |
| dc.subject | Rainbow trout | |
| dc.subject | Kurkumin | |
| dc.subject | Curcumin | |
| dc.subject | Oncorhynchus mykiss | |
| dc.subject | Oncorhynchus mykiss | |
| dc.subject | Raf ömrü | |
| dc.subject | Shelf life | |
| dc.title | Enkapsüle edilmiş kurkuminin gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) filetolarının raf ömrü ve kalite parametreleri üzerine etkileri | |
| dc.title.alternative | Efficacy of encapsulated curcumin on shelf life and quality parameters of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets | |
| dc.type | masterThesis | |
| dc.contributor.department | Su Ürünleri Ana Bilim Dalı | |
| dc.identifier.endpage | 51 |