dc.contributor.advisor |
Seyhun, Nadide |
|
dc.contributor.author |
Ergen, Salih |
|
dc.date.accessioned |
2022-03-08T08:55:43Z |
|
dc.date.available |
2022-03-08T08:55:43Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.other |
599197 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/16670 |
|
dc.language.iso |
tur |
|
dc.publisher |
Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü |
|
dc.rights |
openAccess |
|
dc.subject |
Enkapsülasyon |
|
dc.subject |
Encapsulation |
|
dc.subject |
Gökkuşağı alabalığı |
|
dc.subject |
Rainbow trout |
|
dc.subject |
Kurkumin |
|
dc.subject |
Curcumin |
|
dc.subject |
Oncorhynchus mykiss |
|
dc.subject |
Oncorhynchus mykiss |
|
dc.subject |
Raf ömrü |
|
dc.subject |
Shelf life |
|
dc.title |
Enkapsüle edilmiş kurkuminin gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) filetolarının raf ömrü ve kalite parametreleri üzerine etkileri |
|
dc.title.alternative |
Efficacy of encapsulated curcumin on shelf life and quality parameters of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets |
|
dc.type |
masterThesis |
|
dc.contributor.department |
Su Ürünleri Ana Bilim Dalı |
|
dc.identifier.endpage |
51 |
|