DSpace Repository

Kandıra sahilinden toplanan beyaz kum midyesinin (Chamelea gallina L., 1753) farklı ısıl yöntemlerle kabuklarının açılması ve pişirilmesinin midye eti verimi ve kimyasal kompozisyonuna etkileri

Show simple item record

dc.contributor.advisor Özer, Nil Pembe
dc.contributor.author Kaplan, Merve
dc.date.accessioned 2022-03-08T10:30:29Z
dc.date.available 2022-03-08T10:30:29Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.other 650882
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/16903
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Su Ürünleri
dc.subject Aquatic Products
dc.title Kandıra sahilinden toplanan beyaz kum midyesinin (Chamelea gallina L., 1753) farklı ısıl yöntemlerle kabuklarının açılması ve pişirilmesinin midye eti verimi ve kimyasal kompozisyonuna etkileri
dc.title.alternative Effects of shucking and cooking of striped venus clam (Chamelea gallina L.,1753) collected from kandira beach with different thermal methods on meat yield chemical composition
dc.type masterThesis
dc.contributor.department Su Ürünleri Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 68


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account