dc.contributor.advisor |
Özer, Nil Pembe |
|
dc.contributor.author |
Kaplan, Merve |
|
dc.date.accessioned |
2022-03-08T10:30:29Z |
|
dc.date.available |
2022-03-08T10:30:29Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.other |
650882 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/16903 |
|
dc.language.iso |
tur |
|
dc.publisher |
Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü |
|
dc.rights |
openAccess |
|
dc.subject |
Su Ürünleri |
|
dc.subject |
Aquatic Products |
|
dc.title |
Kandıra sahilinden toplanan beyaz kum midyesinin (Chamelea gallina L., 1753) farklı ısıl yöntemlerle kabuklarının açılması ve pişirilmesinin midye eti verimi ve kimyasal kompozisyonuna etkileri |
|
dc.title.alternative |
Effects of shucking and cooking of striped venus clam (Chamelea gallina L.,1753) collected from kandira beach with different thermal methods on meat yield chemical composition |
|
dc.type |
masterThesis |
|
dc.contributor.department |
Su Ürünleri Ana Bilim Dalı |
|
dc.identifier.endpage |
68 |
|