| dc.contributor.advisor | Özer, Nil Pembe | |
| dc.contributor.author | Kaplan, Merve | |
| dc.date.accessioned | 2022-03-08T10:30:29Z | |
| dc.date.available | 2022-03-08T10:30:29Z | |
| dc.date.issued | 2020 | |
| dc.identifier.other | 650882 | |
| dc.identifier.uri | http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/16903 | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.publisher | Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü | |
| dc.rights | openAccess | |
| dc.subject | Su Ürünleri | |
| dc.subject | Aquatic Products | |
| dc.title | Kandıra sahilinden toplanan beyaz kum midyesinin (Chamelea gallina L., 1753) farklı ısıl yöntemlerle kabuklarının açılması ve pişirilmesinin midye eti verimi ve kimyasal kompozisyonuna etkileri | |
| dc.title.alternative | Effects of shucking and cooking of striped venus clam (Chamelea gallina L.,1753) collected from kandira beach with different thermal methods on meat yield chemical composition | |
| dc.type | masterThesis | |
| dc.contributor.department | Su Ürünleri Ana Bilim Dalı | |
| dc.identifier.endpage | 68 |