DSpace Repository

Hasat sonrası depolama sıcaklığının semizotu (Portulaca oleracea L.) bitkisinde okzalik ve malik asit düzeylerine etkisi

Show simple item record

dc.contributor.advisor Özer Uyar, Gülsüm Ebru
dc.contributor.author Kanca, Orhan
dc.date.accessioned 2022-03-08T10:32:02Z
dc.date.available 2022-03-08T10:32:02Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.other 668091
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/17044
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Ziraat
dc.title Hasat sonrası depolama sıcaklığının semizotu (Portulaca oleracea L.) bitkisinde okzalik ve malik asit düzeylerine etkisi
dc.title.alternative The effect of post-harvest storage temperature on oxalic and malic acid levels in purslane (Portulaca oleracea L.) plant
dc.type masterThesis
dc.contributor.department Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 58


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account