DSpace Repository

Hıyar (Cucumis sativus L)'da hasat sonrası farklı kalsiyum uygulamaları ile yenilebilir kitosan kaplamasının depolama süresi ve meyve kalitesine etkisi

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kasım, Rezzan
dc.contributor.author Yılmaz, Vedat
dc.date.accessioned 2022-03-08T10:33:22Z
dc.date.available 2022-03-08T10:33:22Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.other 612217
dc.identifier.uri http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/17126
dc.language.iso tur
dc.publisher Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
dc.rights openAccess
dc.subject Ziraat
dc.subject Agriculture
dc.title Hıyar (Cucumis sativus L)'da hasat sonrası farklı kalsiyum uygulamaları ile yenilebilir kitosan kaplamasının depolama süresi ve meyve kalitesine etkisi
dc.title.alternative The effects of postharvest edible chitosan coating treatments with different calcium compound combination on frui̇t quality and storage duration of Cucumis sativus L.
dc.type masterThesis
dc.contributor.department Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı Ana Bilim Dalı
dc.identifier.endpage 72


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account