| dc.contributor.advisor | Karaöz, Süreyya | |
| dc.contributor.author | Aydın, Nursel | |
| dc.date.accessioned | 2022-03-08T11:04:02Z | |
| dc.date.available | 2022-03-08T11:04:02Z | |
| dc.date.issued | 2004 | |
| dc.identifier.other | 156274 | |
| dc.identifier.uri | http://dspace.kocaeli.edu.tr:8080/xmlui/handle/11493/17242 | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.publisher | Kocaeli Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü | |
| dc.rights | openAccess | |
| dc.subject | Genel Cerrahi | |
| dc.subject | General Surgery | |
| dc.subject | Hemşirelik | |
| dc.subject | Nursing | |
| dc.title | Gastrointestinal sistem ameliyatlarından önce hastaların beslenme durumlarının değerlendirilmesi ve bu konuda hemşirelerin görüşleri | |
| dc.title.alternative | Patients' nutritional assessment before gastrointestinal surgery and the ideas of nurses in this case | |
| dc.type | masterThesis | |
| dc.contributor.department | Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı | |
| dc.identifier.endpage | 81 |